Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hadise'den Boşanma Kararı Geldi! Mehmet Dinçerler'den Boşanacağı Ortaya Çıktı!

Hadise'den gelen boşanma hamlesiyle birlikte hayranları dahil herkes şok oldu. Mehmet Dinçerler ile olan birkaç aylık evliliğine son vereceği öğrenildi. Beykoz Adliyesi'ne giden ünlü isim, artık boşanmanın eşiğinde. Menajeri ise açıklamaları tek tek doğruladı.

Hadise ve Mehmet Dinçerler

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in arasının bir süredir iyi olmadığı belirtiliyordu. Sosyal medya gündeminde dikkat çeken bu olayla birlikte resmi açıklama yapıldı. Bundan sonraki süreçte ünlü sanatçıdan gelecek hamle de merak edilmekteydi. Aralarının bozuk olması bir yana evi dahi terk ettiği söyleniyordu. Gelinen noktada kendisiyle ilgili başka hangi gelişmeler yaşandı?

Hadise Boşanma Davası Açtı

Hadise'nin boşanma davası açtığı ve bununla birlikte artık resmi işlemleri başlattığı belirtildi. Beykoz Adliyesi'ne giden ünlü isim, dikkatleri üzerine çekti. Bu noktada menajerine açıklama yaptırdı ve olayları doğrulattı. Kendisi tek bir kelime dahi söylemeyi tercih etmedi.

Mehmet Dinçerler Fotoğraflarını Sildi

Öte yandan Mehmet Dinçerler'in fotoğrafları sildiği belirtiliyor. Bu gelişme sonrasında ünlü isimden gelen hamle dikkat çekti. Hadise ise yalnızca tek bir fotoğraflarını silmedi. Ünlü sanatçının boşanma kararı alması şaşırttı. Şimdi ise nasıl bir gelişme meydana gelecek herkes merak ediyor.

Yazar: Haberci
<