Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hadise Yurt Dışına Neden Çıktı? Daha Yeni Evlenmişti!

Hadise ve Mehmet Dinçerler arasında yaşanan gelişmeler dikkatleri üzerine çekti. İkilinin bir süredir tartıştığı iddia ediliyordu. Şimdi ise Hadise'nin yurt dışına çıkması bomba haber olarak ekranlarda yerini aldı. Peki ya Hadise ve Mehmet Dinçerler ayrılacak mı? İşte sorunun yanıtı belli oldu.

Hadise ve Mehmet Dinçerler

Hadise, geçtiğimiz haftalarda Mehmet Dinçerler ile hayatını birleştirdi. Ünlü şarkıcının evliliği magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sonrasında ise yaşananlar adeta şok etti desek yeridir. Peki ya başka ne gibi gelişmeler yaşandı? Ünlü ismin yurt dışına çıkacağı haberi iletilince herkes şok oldu. İşte güncel gelişmelerle birlikte Hadise ve Mehmet Dinçerler evliliğine dair bilinenler...

Hadise ve Dinçerler Ayrıldı mı?

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in ayrılıp ayrılmadığı merak ediliyor. İkili arasında bir problem yaşanmadığı bilinmekte. Dolayısıyla ayrılıktan söz etmek doğru olmayacaktır. Ancak bir yandan da neden bir anda soluğu yurt dışında aldığı soruldu.

Konser Turuna Çıkacak!

Hadise, uzun zamandır beklettiği konser turuna bu sefer çıkacak. Dolayısıyla eşi ile bir süre ayrı kalacak gibi gözüküyorlar. Neticede aralarında bir sorun yok ve boşanmayacaklar. İkili arasındaki güncel gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz. Hadise ve Mehmet Dinçerler, bir süre daha magazin gündeminde konu olacağa benziyor.

Yazar: Haberci
<