Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hadise Yeni Eşini Evini ve İstanbul'u Terk Etti

Hadise'nin evi bir anda terk etmesi gündemde bomba etkisi yarattı. Mehmet Dinçerler bu konu hakkında ne açıklaması yaptı? Yeni evli çiftin arası bozuldu mu? Boşanma aşamasına geldikleri iddia edildi. İşte ikili hakkında merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde...

Hadise ve Mehmet Dinçerler

Hadise, yeni evlendiği Mehmet Dinçerler ile görkemli bir düğüne imza atmıştı. Şimdi ise bir anda evi terk etmesiyle gündeme geldi. Pek çok kişi şok oldu ve ne diyeceğini bilemedi. Dolayısıyla gündemde bomba etkisi yaratan bu gelişmeye dair merak edilenleri sizlerle paylaşacağız. Son zamanlarda çok fazla soru soruluyor. Hadise'nin evi neden terk ettiği ortaya çıktı.

Hadise Evi Neden Terk Etti?

Hadise'nin evden ayrılma nedeni öğrenildi. Ünlü isim hakkındaki çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Ancak ünlü ismin yurt dışı turnesi nedeniyle bir süre çeşitli ülkelerde olacağı öğrenildi. Bu haberle birlikte konserleri heyecanla takip edilecek.

Ayrılma İddiaları Doğru Değil!

Mehmet Dinçerler işlerindeki yoğunluk nedeniyle Hadise'ye eşlik edemeyecek. Bu nedenle ikilinin bir süre ayrı kalacağı belirtiliyor. Konser sonrasında evine tekrar dönecek olan Hadise ise geçici olarak evden ayrı kalmak durumunda. Bakalım yeni evli çift hakkında başka ne gibi haberler ortaya çıkacak? Gündemde yaşanacakları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Yazar: Admin
<