Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hadise ve Mehmet Dinlerler Aşkı Sona mı Erdi? Boşanma Haberi Ortaya Çıktı!

Hadise'nin rüyalardaki gibi düzenlenen düğününden yalnızca 4 ay sonra boşanma açıklaması mı gelecek? Mehmet Dinçerler'in konu ile ilgili açıklama yapması bekleniyor. Hadise'nin sızdırılan fotoğrafları hakkında neler düşünülüyor? İşte güncel detaylar haberimizde...

Hadise ve Mehmet Dinçerler

Hadise ve Mehmet Dinçerler ile ilgili çeşitli detaylara  yer verildi. Güncel gelişmeler ve dahası ortaya çıktı. Öyle ki Hadise'den gelen açıklamalar çok daha fazla gündem oldu. Ünlü isim, konser esnasında ağlama görüntüleri ile bir anda adından söz ettirmişti. Sonrasında ise boşanma haberi ortaya çıktı.

4 Aylık Evlilik Sona Eriyor

Öte yandan iddialar doğrultusunda 4 aylık evliliklerinin sona ereceği vurgulandı. Ayrılmalarındaki neden merak ediliyordu. Bir süreliğine gündeme Kaan Yıldırım ile olan ilişkisi getirilse de bu tek başına yeterli olmadı. Çok daha farklı sebepler de öne sürülmüştü.

Murat Boz  ile Fotoğrafları Çıktı!

Murat Boz ile samimi fotoğraflarının ortaya çıkması herkesi şaşırttı. Dolayısıyla iddialara göre Mehmet Dinçerler'in buna tepki gösterdiği ve ayrılmak istediği belirtildi. İkiliden yakın zaman sonra bir açıklama gelecek mi göreceğiz. Büyük bekleyiş sürüyor. Hadise'nin ayrılacağına yönelik iddialar şok üstüne şok yarattı. Dolayısıyla yakın zamanda detaylar paylaşılacaktır.

Yazar: Haberci
<