Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in Arası Bozuldu mu? Şarkıcının Hayranları Şok Oldu!

Hadise ve Mehmet Dinçerler ile ilgili bazı detaylara yer verildi. İkilinin evliliği nereye gidiyor? Şok etkisi yaratan gelişme ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Öte yandan Hadise hakkında bazı ifadeler gündemdeki yerini aldı. Konserde ağlamasının nedeni eşi ile kavgalı olması mı?

Hadise ile Mehmet Dinçerler

Hadise ve Mehmet Dinçerler arasında yaşananlar dikkat çekti. Gündemdeki detaylarla birlikte bazı ifadelere yer verildi. Peki ya ikili arasında neler yaşandı? Hadise'nin konserde şarkı söylerken ağlaması gündemden düşmemişti. Çünkü kendisinin ilişkisinde sorun yaşandığına yoruluyordu. Ancak gelinen noktada böyle bir durum mu yaşandı yoksa çok daha farklı bir şey mi oldu sorusu bir türlü yanıtlanamadı.

Hadise'nin Evliliği Bitiyor mu?

Pek çok kişi Hadise'nin evliliğinde çatlak olup olmadığını araştırıyor. Öte yandan ünlü sanatçıdan bu konu ile ilgili bir açıklama gelmiş değil. Dolayısıyla büyük bekleyiş sürüyor. Mehmet Dinçerler'in parmağında yüzük olmaması ise dikkat çekti. İkili arasında bir sorun olup olmadığı vurgulandı.

Konserde Ağlaması Üzmüştü

Konser esnasında söylediği bir parçanın etkisinde kaldığı ifade edilen Hadise, gözyaşlarına boğulmuştu. Bu gelişmeden sonra kendisiyle ilgili nasıl bir gelişme yaşanacağı merak edildi. Dolayısıyla büyük bekleyiş sürüyor. Bakalım ikili hakkında başka ne gibi detaylar ortaya atılacak göreceğiz.

Yazar: Haberci
<