Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hadise ve Mehmet Dinçerler'den Dini Nikah Olayı Sosyal Medyayı İkiye Böldü!

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in dini nikah yaptığı iddia edildi. Bu hamleden sonra ikili hakkında çeşitli sorular soruldu. Peki gerçekten de dini nikah yaptılar mı? Hadise konuya ilişkin açıklamada bulundu. Ünlü sanatçının sözleri gündeme bomba gibi düştü.

Hadise ve Mehmet Dinçerler

Yakın zamanda evlenecekleri belirtilen Hadise ve Mehmet Dinçerler ile ilgili bazı gelişmeler yaşandı. İkilinin resmi nikahtan önce dini nikah kıydıkları iddia edildi. Gündeme bomba gibi düşen bu haberin detayı merak ediliyor. Çünkü sosyal medya bu konuyu konuşmakta. Başarılı sanatçı Hadise, aldığı sürpriz evlenme teklifi ve güzel giden tüm evlilik detaylarıyla birlikte dini nikahla da gündeme geldi. Dolayısıyla ikili arasındaki gelişmeden ötürü hayranları da yanıt bekliyor.

Hadise'den Dini Nikah Açıklaması!

Hadise, Mehmet Dinçerler ile yürüyüş yaparken görüntülendi ve kendisine sorulan soruyu yanıtladı. Dini nikah yapıp yapmadıklarına yönelik soruya ilişkin bu konu hakkında konuşmayacağını ve özel bir mesele olduğunu vurguladı. Dolayısıyla sessiz kalmayı tercih etti.

Ne Zaman Evlenecekler?

İkilinin resmi nikahına ilişkin sorular soruluyor. Henüz tam tarih verilmese de yaz ayında nikahın gerçekleşmesine kesin gözle bakılıyor. Dolayısıyla önümüzdeki aylarda büyük gelişmeler yaşanacak. İkilinin arasındaki aşk sosyal medya kullanıcıları tarafından yakından takip ediliyor.

Yazar: Haberci
<