Euro 38,13 %0,24
Dolar 33,99 %-0,08
Sterlin 45,24 %-0,59
Altın 2.870 %-0,15

Hadise ve Mehmet Dinçerler Çırağan Sarayı'ndaki Evlilik Fotoğrafları Sızdırıldı!

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in evliliği büyük ses getirdi. İkili sessiz sedasız evlenmeye çalışsa da gündemden kurtulamadı. Magazin gündemi ise ikili arasındaki ilişkiyi merak ediyordu. Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen evlilikte meydana gelen gelişmeleri aktarıyoruz.

Hadise ile Mehmet Dinçerler

Hadise ve Mehmet Dinçerler, sessiz sedasız evlendi. Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen düğüne dair çok fazla soru soruluyor. Pek çok kişi yaşanan gelişmeleri ve dahasını merak ediyordu. Dolayısıyla ortaya çıkan fotoğraflar üzerinden çeşitli yorumlamalar yapıldı. Hadise'nin hamile olduğuna dair iddialar ise gündemdeki yerini koruyor.

 Hadise Hamile mi?

Hadise'nin düğünü bu kadar erken almasına neden olan şeyin hamilelik olduğu iddia edildi. İkili arasındaki gelişmeden sonra pek çok kişi neler yaşanacağını merak ediyordu. Yürürken çantası ile göbeğini kapatması sonrası hamile olduğu düşüncesi ortaya çıktı. Ancak konuya ilişkin resmi bir açıklama gelmedi. Dolayısıyla ikili evlendikten sonraki süreç içerisinde hamile olup olmadığını duyurulacaktır.

Kardeşinden Paylaşım Geldi!

Öte yandan Tuğba Dinçerler'den gelen paylaşımla birlikte çok fazla detay göremesek de düğüne dair bilgiler elde ettik. Elinde gelin çiçeği ile duran Mehmet Dinçerler'in kız kardeşi, paylaşımıyla milyonların dikkatini çekti. Hadise ve Mehmet Dinçerler düğünü yapıldı ve artık ikili evliliğe adımını attı.

Yazar: Haberci
<