Euro 38,06 %0,06
Dolar 34,07 %-0,04
Sterlin 45,41 %-0,22
Altın 2.874 %-0,02

Hadise ve Mehmet Dinçerler Bakın Neden Erken Evlenmişler! Duyanlar "Pes" Dedi!

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in neden erkenden evlendiği öğrenildi. Çok sık sorulan bu soru yanıt buldu. Hadise, beklenenin aksine Haziran ayında evlenmedi, çok daha erken bir tarih seçtiler. Hamile olduğuna yönelik iddialar da gündemdeydi. Dolayısıyla hakkında ortaya çıkanlar çok daha şaşırtacak.

Hadise ve Mehmet Dinçerler

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in düğünü çok konuşulmuştu. Çırağan Sarayı'nda evlenen ikili, dikkatleri üzerine çekmişti. Şimdi ise bambaşka gelişmeler meydana geliyor. Neden bu kadar erken evlendikleri merak edildi. Söz konusu gelişmeye dair bilinmeyenler de paylaşıldı. Peki ünlü şarkıcı ve eşinin evlilik tarihi konusundaki telaşı nedendi?

Hamile Olduğu İddia Edildi!

Bundan birkaç hafta öncesine kadar Hadise'nin hamile olduğu iddia ediliyordu. Çantayı karnında taşıması hamile olduğuna yönelik iddiaları arttırdı. Ancak kendisi bu iddiaları reddetti ve yaşanan gelişme ile beraber pek çok kişi şaşkınlığını gizleyemedi. Daha sonra neden erken evlendikleri anlaşıldı.

Uğursuzluk Olmasın Diye Erken Evlilik!

İki bayram arasında uğursuzluğa inandıkları için böyle bir şeyin yaşanmaması adına erkenden evlendiler. Beklentilerin aksine Haziran ayında değil çok daha öncesinde hayatlarını birleştirdiler. Hayranları ise bu duruma çok sevindi. Milyonlarca kişinin takip ettiği düğüne dair detaylar da az çok paylaşıldı. Gizliliğe çok önem veren Hadise ve Mehmet Dinçerler, dikkatleri üzerine çekmişe benziyor.

Yazar: Haberci
<