Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hadise Konserde Hüngür Hüngür Ağladı! Neden Ağladığını Açıkladı!

Mehmet Dinçerler ile evlenen Hadise, konser verdiği esnada daha fazla dayanamadı ve ağlamaya başladı. Kendisinin neden ağladığı merak konusu oldu. Evliliğiyle ilgili yorum yapanlar da vardı. İşte güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler haberimizde yer alıyor.

hadise

Hadise'nin Küçük Bir Yol şarkısını söylerken ağlamaya başlaması ve gözyaşlarını tutamaması gündemdeydi. Ünlü sanatçıdan gelen açıklama ise herkesi şaşırttı. Bir süre önce evlenen pop şarkıcısı, son dönemde farkını ortaya koydu. İşte güncel gelişmelerle birlikte meydana gelenler ve çok daha fazlası haberimizde...

Hadise Konserde Ağladı

Hadise, konser verdiği esnada bir anda gözyaşlarına hakim olamadı. Güzel sanatçı, Küçük Bir Yol şarkısını söylerken ağlaması ise dikkat çekti. Sonrasında ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. Şarkının hayatını yansıttığını belirterek kendisi için duygusal anlamının fazla olduğundan bahsetti.

Sosyal Medyadan Açıkladı

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çeken Hadise,  "Hayatımın şarkısı dediğim 'Küçük Bir Yolu' tam iki sene önce bugün yayınladık. Bizi böylesine güçlü ve anlamlı bir şarkı ile buluşturan Devrim ve Mete'ye tekrar teşekkür ediyorum" ifadesine yer verdi. Dolayısıyla ünlü ismin neden ağladığı kısa süre içerisinde ortaya çıktı.

Yazar: Haberci
<