Euro 38,12 %0,12
Dolar 34,06 %-0,07
Sterlin 45,38 %-0,30
Altın 2.873 %-0,02

Hadise Herkesten Gizli İmam Nikahı Kıydı! Hadise Hamile Olduğu İçin İmam Nikahı Kıydığı Doğru mu

Hadise ve yakında evleneceği sevgilisi Mehmet Özdinçerler'in imam nikahlı olduğu iddia edildi. Üstelik Hadise hamile mi? Başarılı sanatçının gebe olduğu ve yakında doğuracağı belirtildi. Peki Hadise bu iddialar için neler söyledi? Son dakika açıklamaları ve çok daha fazlası haberimizde...

Hadise ve Mehmet Dinçerler

Hadise ve Mehmet Özdinçerler, mekan çıkışı görüntülendi. İkili hakkında öyle iddialar ortaya atılıyor ki duyanlar şaşıracak. Son zamanlarda ünlü sanatçının hamile olduğun yönelik çeşitli haberler yapılmakta. Evliliğin bu kadar aceleye getirilmesinde de ünlü ismin hamileliğine yoruluyor. Peki sosyal medyada bir anda yayılmaya başlayan bu iddialarla ilgili neler biliyoruz? Son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası haberimizde yer alacak.

Hadise Hamile mi?

Hadise'nin yürürken çantayı karnına doğru bastırması dikkat çekti. Bu hamlesi kendisinin hamile olup olmadığını sordurttu. Üstelik konuya ilişkin bir açıklamada bulunmadı ancak yakın zamanda yapması bekleniyor.

İmam Nikahı Kıydı mı?

Dinçerler ailesinin isteği üzerine imam nikahı kıydıkları iddia edilmişti. Ünlü isim bu tarz iddialara net bir yanıt vermedi. Dolayısıyla kendisi hakkında böyle bir gelişme yaşandı mı yoksa iddialardan mı ibaret bilmiyoruz. Ünlü isim ile ilgili çeşitli gelişmeleri paylaşmayı sürdüreceğiz.

Yazar: Haberci
<