Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hadise Eşinden Ayrılıyor mu? Mehmet Dinçerler'den Açıklama Geldi

Hadise ve Mehmet Dinçerler ile ilgili çeşitli detaylar gözler önüne serildi. İkilinin kavga ettiği ve Hadise'nin bir videoda kendisine gönderme yaptığı iddia ediliyor. Peki ya videoda neler söyledi? Eşi ile neden tartıştığına dair bazı ipuçları yayınlandı.

hadise

Hadise, son zamanlarda Mehmet Dinçerler ile yaşadığı iddia edilen tartışmayla gündeme geliyor. İkilinin bir süredir konuşmadığı ve hatta Hadise'nin evi terk ettiği bile belirtildi. Bu gelişmeler ışığında bizleri neler beklemekte? Çeşitli detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Hadise'den gelen açıklamalar ve videoda söyledikleri ise gönderme olarak yorumlandı.

Hadise Eşine Gönderme mi Yaptı?

Hadise, bir videoda söylediği “Sizi anlamayanlara sıfır tolerans, sizi çekemeyenlere sıfır tolerans, özgürlüğünüzü kısıtlayanlara sıfır tolerans. Hayatını yaşa olur mu? sözü ile dikkat çekti. Eşine gönderme yaptığı iddiaları ise sosyal medyayı sarstı. Öte yandan Mehmet Dinçerler'den konuya ilişkin bir açıklama gelmiş değil.

Kıskançlık Kavgası mı Oldu?

İkili arasındaki temel sorunun kıskançlık üzerine olup olmadığı merak ediliyor. Dolayısıyla Hadise ve Mehmet Dinçerler hakkında ortaya atılanlar şaşırtmakta. Gerçekten kavga edip etmedikleri de yakında ortaya çıkacaktır. Kıskançlıkla ilgili bir problem var mı bilinmemekte.

Yazar: Admin
<