Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Güzel Oyuncu Ebru Cündübeyoğlu Sevenlerini Yasa Boğdu!

Ebru Cündübeyoğlu ile ilgili bazı gelişmeler yaşandı. Ünlü oyuncu babasını kaybetti. Bu gelişme ile birlikte babası Ertuğrul Cündübeyoğlu'nun kim olduğu soruldu. Yaptığı paylaşım ile yürekleri ağızlara getire oyuncu, neler söyledi? İşte detaylarıyla birlikte vefat haberi...

Ebru Cündübeyoğlu

Güzelliği ve oyunculuğu ile adından söz ettiren Ebru Cündübeyoğlu, yaptığı paylaşım ile hayranlarını üzdü. Oyuncu, paylaşımında babasının hayatını kaybettiğini belirtti. Bu gelişme sonrasında pek çok kişi taziye mesajlarını iletti. Babası hakkında pek çok soru soruluyor. Ertuğrul Cündübeyoğlu'nun kim olduğu ve ne işle uğraştığı merak ediliyordu. Oyuncunun bu kötü gününde pek çok kişi yanındaydı. Cenazede yaşananlar ise dikkat çekti.

Ayakta Duramadı!

Ebru Cündübeyoğlu, ayakta durmakta zorluk çekti. Babasının defnedilmesiyle birlikte ünlü ismin yaşadığı üzüntü gözlerinden okunuyordu. Oldukça kötü gözükmekteydi. Kendisini ekranlardan tanıyoruz. Oynadığı çeşitli dizilerde adından fazlasıyla söz ettirdi. Dolayısıyla ünlü oyuncunun aile üyelerinden birini kaybetmesi derin yankı buldu.

Bir Süredir Ekranlarda Yoktu!

Öte yandan Ebru Cündübeyoğlu'nu bir süredir başrolde göremiyoruz. Bu da hayranlarının kendisini merak etmesine yol açıyor. Ünlü isim, kariyerine devam edecek mi bu sorunun yanıtı da en kısa zamanda verilecektir.

Yazar: Haberci
<