Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Gülşen'in Yaptığı Paylaşım Türkiye'yi Ayağa Kaldırdı! Direk Dava Açıldı!

Ünlü şarkıcı Gülşen, yine gündeme bomba gibi düştü. Alınan bilgiye göre ödül törenine tekerlekli sandalye ile giden Gülşen, herkesi şaşkına çevirdi. İşte haberin tüm detayları...

gülşen

Katıldığı ödül töreninde tekerlekli sandalye ile giden Gülşen, herkesi şaşkına çevirdi. Yaptığı bu hareket ise ağızları adeta açık bıraktı. Alınan bilgiye göre ünlü şarkıcı Gülşen, Teker sandalye üzerinde kameralar karşısına geçti.

Gülşen, Tekerlekli Sandalye Üzeriden Poz Verdi

Gülşen, tekerlekli sandalye üzerinde ödül törenine katıldı. Alınan bilgiye göre ünlü şarkıcı verdiği poz ile adeta gündem oldu. Paylaşımlarını sosyal medya üzerinden yayınlayan ünlü şarkıcı Gülşen, hayranları tarafından adeta linç edildi. Hayranları dışında ünlü şarkıcıyı  Engelsiz Yaşam Derneği de linç etti. Bunun ile birlikte Engelsiz Yaşam Derneği Başkan Yardımcısı, “Gülşen’in bu durumu engelli kardeşlerimizi son derece yaraladı” paylaşımı ile tepkisini belli etti. Gülşen tarafından paylaşılan fotograf ise sosyal medyada adeta gündem oldu. Engelsiz Yaşam Vakfı Başkan Yardımcısı Av. Edip Önder, tepkisini sosyal medya hesabından açıkladı.  Gülşen’in yaptığı paylaşımın yanlış olduğunu söyledi. Bu tepkilerin ardından gözler ünlü şarkıcı Gülşen’e çevrildi. Gülşen den ise henüz açıklama gelmemesi gözlerden kaçmadı.

Yazar: Haberci
<