Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Gülşen Ne Kadar Tutuklu Kalacak? Avukatı Tutuklu Kalmasında İtirazda Bulundu!

Gülşen ile ilgili alınan tutuklama karar dikkat çekmişti. Sonrasında ise avukattan önemli bir hamle geldi. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'ne itiraz dilekçesi sunuldu. Şimdi ise bu dilekçenin nasıl değerlendirileceği merak ediliyor. Gülşen cezaevinden çıkacak mı?

gülşen cezaevi

Gülşen'in 30 Nisan 2022'de konser esnasında sarf ettiği sözlerden ötürü tutuklanması büyük dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve çok daha fazlası gözler önüne seriliyor. Öte yandan Gülşen'in avukatından gelen açıklama ile tutukluluğa itiraz edildiği belirtildi.

İtiraz Dilekçesi Sunuldu

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'ne sunulan itiraz dilekçesinde "Müvekkil kısa bir süre içerisinde nefret objesi haline getirilmiştir. Yaman bir çelişki ile esasen müvekkil, üzerine atılı suçun faili değil, mağduru haline gelmiştir. Müvekkil alenen halkın, kin ve nefretine maruz bırakılmış, sayısız tehdit ve hakaretin mağduru olmuştur" ifadesine yer verildi.

Tutukluluk Hali İptal Edilecek mi?

Öte yandan itiraz dilekçesinden sonraki süreç içerisinde nasıl bir kararın ortaya çıkacağı merak diliyor. Güncel gelişmeler başta olmak üzere merak edilenler tek tek yanıt bulacak. Gülşen'in tutukluluk hali sona erecek mi yakında öğreneceğiz. Şimdilik tek bildiğimiz gündemin Gülşen üzerinde yoğunlaştığı.

Yazar: Haberci
<