Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Gülşen Abartınca Kaymakamlık Müdahale Etti! Gülşen Konseri İptal Oldu!

Gülşen'in konserinin iptal edilmesi büyük tepki çekti. Ünlü isim, Şile'de konser verecekti ancak Kaymakamlık kararı ile bunun önüne geçildi. Tepki üstüne tepki çeken bu haberle birlikte sosyal medya, Kaymakamlık'ın neden böyle bir karar aldığını sorguluyor. İşte ünlü isim hakkındaki son durum...

gülşen

Gülşen'in son zamanlarda dikkat çeken kıyafetlerle konser verdiği biliniyor. Gündemde yer alan ünlü isim, kadınların sesi olmuş ve çeşitli açıklamalarıyla da dikkat çekmişti. Magazin gündeminden düşmeyen Gülşen, bu sefer bambaşka bir olayla gündeme geldi. Ünlü ismin konserinin Kaymakamlık tarafından iptal edildiği öğrenildi. İşletmenin açıklaması ise dikkat çekti. Sosyal medyadan yapılan duyuru şok niteliğindeydi.

İşletme Konser İptalini Açıkladı!

İşletmeden gelen haberle beraber herkes şok oldu. Yapılan sosyal medya açıklamasında "23.07.2022 tarihinde saat 22:00 yapılmasını planladığımız Gülşen konseri Şile Kaymakamlığımız tarafından izin verilmeyip 22.07.2022 tarihinde iptal edilmiştir. Konser tarihi daha sonra siz kıymetli misafirlerimize ilan edilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Bilet Alanlar İsyan Etti!

İşletmeden gelen açıklama sonrasında Kaymakamlık'a gösterilen tepki arttı. Dolayısıyla konserin neden iptal edildiği çok merak edilir hale geldi. Sosyal medya bu haberi konuşuyor. Güncel detaylar ve dahasını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Yazar: Haberci
<