Euro 38,00 %-0,02
Dolar 34,09 %0,00
Sterlin 45,47 %-0,06
Altın 2.874 %1,62

Güldür Güldür Oyunsunun Merak Edilen Sevgilisi Ortaya Çıktı! Aşk Dolu Mesajlar Yağdı!

Güldür Güldür'deki performansı ile beğenileri kazanan oyuncu, yeni bir aşka yelken açtı. Yaptığı paylaşım ile de bunu duyurdu ve pek çok kişinin dikkatini çekti. Peki hangi Güldür Güldür oyuncusu aşk yaşıyor? Gündeme bomba gibi düşen bu detay ve dahası haberimizde yer aldı.

meltem yılmazkaya sevgilisi

Güldür Güldür programında dikkatleri üzerine çeken Meltem Yılmazkaya, sosyal medya hesabından yaptığı aşk paylaşımı ile çok konuşuldu. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü oyuncu, dikkatleri üzerine çekti. Hakkındaki detaylarla ilgili bilinmeyenlerden söz edeceğiz. Peki Güldür Güldür ile tanınan oyuncu hakkında başka neler biliyoruz? Paylaştığı not ise heyecanlandırdı. Çiftin büyük bir aşk yaşadığı konuşuluyor.

Kadir Doğan ile Birlikte!

Meltem Yılmazkaya'nın Kadir Doğan ile birlikte olduğu belli oldu. Birlikte paylaştığı fotoğrafta oldukça samimi ve güzel bir poz verdikleri görülüyor. Dolayısıyla ikili arasındaki aşkın bu kadar yoğun olması sevindirdi. Kendisini severek takip eden takipçileri de bu haberi olumlu karşıladı.

Aşk Dolu Mesaj!

Meltem Yılmazkaya'nın yaptığı paylaşımda fotoğrafın altına düştüğü notta güzel sözler yazıyordu. Ünlü oyuncu, "Bir hikayenin içinde birbirinizi kaybedip bulabilirsiniz, arada gülüp ağlayabilirsiniz. Birbirinize sımsıkı sarılabilirsiniz. El ele dünyayı güzelleştirebilirsiniz. Sonrası günlük güneşlik, sonrası ufuk çizgisinde iyot kokusu... Çek içine! Mis gibi" notu ile yaptığı paylaşım binlerce beğeni aldı.

Yazar: Haberci
<