Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Gülben Ergen Yıllar Sonra Herkesten Sakladığı Gizli Aşkı İle Görüntülendi!

Gülben Ergen 2016 yılı içerisinde Erhan Çelikle boşanarak uzun süre sessizliğe bürünmüştü. Yeni çıkan iddialara göre Gülben Ergen’in yeni sevgilisi yer alıyor. İddialar sonucu sevgilisiyle ilgili açıklama yaptı mı? Gülben Ergen’in yeni sevgilisi kim? Gülben Ergen ilgili detaylar haberimizde paylaşıldı.

gülben ergen

Uzun süreden beri gündemlere gelmeyen Gülben Ergen için yeni bir iddia atıldı. 49 yaşındaki ünlü sanatçı yeni bir aşk dedikoduları yayılmaya başladı. Süreç içerisinde kısa süre içerisinde sosyal medya üzerinden de yayılmaya başladı.

Gülben Ergen Sevgilisi

Yapılan haber TV8 kanalında yer alan 2.sayfa programında gündeme geldi. İddialara göre Emre Irmak ile sevgili olduğu söyleniyor. Emre Irmak mesleği olarak da avukatlık sağlıyor. Bu sürecin çıkma sebeplerinden biri de gittiği her konsere kendisi de giderek destek olması da dikkatleri üzerine çekti.

İlerleyen zamanlarda net bilgiler gelmesi de bekleniyor. Ancak ünlü sanatçının uzun süre magazinsel olaylardan uzak durduğu da isteniyor.

Gülben Ergen Sosyal Medya Hesabı

Gülben Ergen, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Güzel anılarını paylaşım sağlayarak hayranlarıyla etkileşimde bulunuyor.

Gülben Ergen Instagram sosyal medya sahibi gulben123 olarak yer alıyor. Takipçi sayısı olarak da 5 milyon takipçisi bulunuyor. Gönderi bakımından oldukça fazla olarak 10 bin den fazla paylaşımı da yer alıyor. Her paylaşımında 20 bin ile 50 arasında beğeni geliyor.

Yazar: Haberci
<