Euro 38,06 %0,06
Dolar 34,07 %-0,04
Sterlin 45,41 %-0,22
Altın 2.874 %-0,02

Gönül Yazar'dan Üzen Haber Geldi! Ünlü Sanatçının Sol Gözüne Ne Oldu?

Gönül Yazar'ın başına öyle bir olay geldi ki herkes şaşırdı. Sol gözünü kaybetmesinden ötürü herkes şaşkınlık yaşıyor. Gündem bomba gibi düşen haberle beraber Gönül Yazar ile ilgili neler biliyoruz? Geçirdiği ameliyatlar bizzat Onur Akay tarafından paylaşıldı.

gönül yazar

Ünlü sanatçı Gönül Yazar'dan gelen haber hayranlarını üzdü. Taş Bebek lakaplı ünlü ismin başına gelen olay sonrasında güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Onur Akay'ın sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda neler oldu merak ediliyor. Pek çok kişi, bu haberi aldıktan sonra çok üzüldü. Gönül Yazar'ın gözüyle ilgili bir sıkıntı yaşadığı belirtildi.

Ünlü Sanatçı Gözünü Kaybetti!

Gönül Yazar'ın sol gözünü kaybettiği belirtiliyor. Bu gelişme ile birlikte pek çok kişi ünlü isim hakkında çeşitli sorular sordu. Gönül Yazar'ın gözünü kaybetmesi olayının nasıl yaşandığı da merak edildi. Sağ gözündeki bulanıklığın da sürdüğü ve bu nedenle ameliyata alındığı da belirtildi. Onur Akay'ın sosyal medya açıklamasını sizlerle paylaşacağız.

Onur Akay Açıklama Yaptı!

Onur Akay'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama büyük ses getirdi. Ünlü ismin söylediğine göre sol gözünü kaybetmesinin nedeni geçirdiği bir kazaydı. Hesabından paylaştığı yazıda “Gönül abla, gece 03:00’da yataktan kalkmış ve halı kayınca duvarın sivri kısmına gözünü çarpmış. Gözleri resmen patlıcan moru oldu. Morluk 16 gün sonra geçti ama sol gözü tamamen kör oldu, sağ gözünde de bulanıklık başlayınca iki ayrı ameliyat oldu.” sözlerine yer verdi.

Yazar: Haberci
<