Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Gonca Vuslateri'den Yeni Proje! Güzel Oyuncu Senaryosunu Yazdığı Film İçin Hazırlanıyor!

Gonca Vuslateri'nin yeni projesi çok konuşulacak. Ünlü isim film çekimleri için harekete geçti. Bu sefer başrolde oynamak yerine senaristliğini yapacağı film için koşuşturmalar sürüyor. Peki filmin ismi ile konusu nedir? Ünlü oyuncudan gelen açıklama doğrultusunda çeşitli detaylara yer verildi.

gonca vuslateri

Gonca Vuslateri, bir süredir televizyon dizilerinde oynamamakta. Ünlü oyuncunun genel olarak filmleri tercih ettiğini görüyoruz. Tüm bunların yanı sıra ünlü isimle ilgili bazı detaylara yer verildi. Peki ya yakın zamanda çekeceği filme dair nasıl bir bilgi paylaşıldı? Normalde oyunculuğuna alıştığımız ünlü isim, bu sefer bambaşka bir gelişme ile karşımıza çıkacak. Şok etkisi yaratan detaylar ve dahası haberimizde olacak.

Film Hazırlıkları Sürüyor!

Gonca Vuslateri, yaptığı açıklamada “Senaryo yazmıştım, bu yaz sonu sete gireceğiz, onun heyecanı ve koşturması içindeyim. Senaryodan ve oyuncu kadrosundan tüyo veremem. Az kaldı, bitsin sizlerle paylaşacağım zaten” ifadesine yer vermişti. Film hazırlıklarının sürdüğü bilgisine ulaşıldı. Kendisinin hangi isimlerle çalışacağı da merak ediliyor.

Komedi Türü Olacak!

Filmin komedi üzerine kurulu olması da ayrı bir dikkat çekti. Ülkemizde komedi üzerine başarılı işlere imza atmış sayılı isim bulunuyor. Dolayısıyla aralarında bir de Gonca Vuslateri eklenir mi göreceğiz. Ünlü isimle ilgili çeşitli gelişmelere ve daha fazlasına yer vermeye devam ediyoruz.

Yazar: Haberci
<