Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Gökhan Çıra Yeni Aşkıyla Görüntülendi! Selin Ciğerci ile Yeni Boşanmıştı!

Gökhan Çıra'nın Sedef Bekiroğlu ile paylaştığı fotoğraf büyük ses getirdi. Ünlü isimle ilgili bu gelişme herkesi şaşırttı. Peki ya ikili hakkında neler biliyoruz? Gökhan Çıra daha yeni Selin Ciğerci'den boşanmıştı. Bu gelişme sonrasında merak edilenler de yanıt buldu.

Gökhan Çıra

 

Henüz yeni boşanan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çiftinden yeni haberler geliyor. Gökhan Çıra'nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım büyük ses getirdi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve dahası açıklandı. Öte yandan güncel detaylarla birlikte neler biliyoruz? Gökhan Çıra'dan gelen hamle büyük ses getireceğe benziyor.

 

Yeni Sevgilisiyle Görüntülendi

Gökhan Çıra, boşandıktan kısa bir süre sonra yeni sevgilisi ile görüntülendi. Sosyal medya hesabından hikaye paylaştı ve yeni aşkıyla olan fotoğrafını yayınladı. Öte yandan bu gelişme ile birlikte bizleri neler bekliyor belli olacak. Gökhan Çıra'nın bu hamlesi sonrasında Selin Ciğerci'nin açıklamaları tekrardan gündem oldu.

Resmi İşlemleri Paylaşmıştı

Selin Ciğerci, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Biliyorsunuz ki aylar önce yollarımızı dostça ayırmıştık ama adli tatil olduğu için resmi işlemler gerçekleşmemişti, bugün sonuçlandı" ifadesine yer vermişti. Dolayısıyla çiftin evlilikleri çok önceden bitmişti. Yalnızca resmi olarak ayrılmaları Eylül ayının ilk günlerine dayanıyor.

Yazar: Haberci
<