Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci Yine Ayrıldı! Tekrardan mı Boşanacaklar?

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci'nin ilişkisi yeniden sona erdi. İkili arasındaki güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız. Peki ilişkilerine dair neler biliyoruz? İkinci defa nikah kıymışlardı fakat tekrar ayrılacaklar...

selin çiğerci

Daha önce boşanan ve sonrasında ikinci defa nikah kıyan Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci, dikkatleri üzerine çekti. İkilinin aylar sonra tekrardan kavga ettiği ve aralarının bozulduğu öğrenildi. Sosyal medya hesapları üzerinden yapılan araştırma sonrasında ortaya çıktı. Birbirlerini takipten çıktıkları belirtiliyor. Üstelik öyle bir hamle yaptılar ki büyük ses getirecek.

Fotoğraflarını Sildiler!

Birlikte çektirdikleri fotoğrafları da sildikleri görülen çiftin, artık ilişkisinin sona erdiği düşünülmeye başlandı. Üstelik ortaya atılan iddiaların sonu bir türlü gelmemekte. Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra aşkı burada son mu buldu?

Ayrı Tatile Çıktılar!

Üstelik, ayrılmalarının hemen ardından ayrı bir şekilde tatile çıktıkları belirtildi. Bu gelişme ile beraber herkes şok oldu. Çiftin neden kavga ettiği ve ilişkilerinin bitmesindeki etkili olan detay merak ediliyor. İşte pek çok kişinin yakından takip ettiği çifte dair son detaylar yine haber sitemizde yerini alacak.

Yazar: Haberci
<