Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Gizem Karaca Bikinili Pozlarıyla Kendini Aşık Etti!

Gizem Karaca'yı bikinili halde görenler gözlerine inanamadı. Formunu inanılmaz bir şekilde koruması gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği güzel oyuncu, farkını bu şekilde gösteriyor. Karın kasları ile adeta şov yaptı. İşte güzel oyuncunun paylaşımı...

Gizem Karaca Yeni Dizisi İle Herkesi Şaşkına Uğrattı! Ünlü Oyuncu TRT 1 Dizisi İle El Sıkıştı

Gizem Karaca, son zamanlarda çeşitli dizi ve filmlerde rol alarak işini en iyi şekilde yapıyor. Ünlü isim, sahip olduğu hayran kitlesiyle de farkını ortaya koymakta. Güzelliği ve fitliği ile de pek çok kişiye meydan okuduğu görülmekte. Sosyal medya hesabından öyle paylaşımlar yaptı ki yer yerinden oynadı. İşte ünlü isimle ilgili merak edilenler ve dahası haberimizde yerini aldı.

Fitliği ile Dikkat Çekti!

Gizem Karaca'nın sahip olduğu vücut oldukça bakımlı ve sportif bulundu. Dolayısıyla kendisi, çalışma temposunda dahi hiç aksatmadan sporunu yapıyor. Yediklerine dikkat etmesi ile de fitliğini koruduğu belirtildi. Diyetine özen gösteren ünlü oyuncu, bunu da çeşitli videolarda vurgulamıştı. 

Yeni Projeleri Merak Edilmekte

Gizem Karaca'nın yakında hangi projelerle hayranlarının karşısına çıkacağı merak konusu oldu. Bu noktada tatilinin bitmesini beklediğini biliyoruz. En kısa sürede kendisiyle ilgili bilgi verilecektir. Oyuncu ile ilgili detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Güzel isim, magazin gündeminde karın kasları ile farkını ortaya koydu bile.

Yazar: Haberci
<