Euro 38,12 %0,12
Dolar 34,06 %-0,07
Sterlin 45,38 %-0,30
Altın 2.873 %-0,02

Gelinim Mutfakta'dan Miyasa'nin Ayrılış Nedeni Belli Oldu! Miyasa Geri Dönecek mi?

Gelinim Mutfkata programındaki son dakika gelişmelerini paylaşıyoruz. Kanal D'deki yarışma adından söz ettireceğe benziyor. Miyase'nin programdan ayrılmasıyla birlikte büyük şok yaşandı. Peki Mİyase geri dönecek mi? Sezon finalinde Miyase ve Aysun mu karşılaşacak?

gelinim mutfakta miyase

Gelinim Mutfakta'nın başarılı yarışmacılarından olan Miyase'nin bir anda ortadan kaybolması panik yarattı. Kanal D'de yayınlanan programa ilişkin merak edilenler açıklandı. Peki Miyase tam olarak neden ayrıldı? Bir daha programa geri katılmayacak mı? Çeşitli sorular soruluyor. Miyase ile ilgili ortaya atılan iddia büyük ses getirdi.

Miyase Geri Dönecek mi?

Miyase'nin Aysun ile olan atışması dikkat çekmişti. Bileziklerin sahibi kim olacak merak ediliyor. Dolayısıyla programın yeni bölümlerinde Miyase ile Aysun'un karşılaşmasını izleyebiliriz. Sezon finaline katılacağı kesinleşti.

4 Hafta Sonra Geliyor!

Miyase'nin 4 hafta sonra programa katılacağı belirtildi. Yaşanan bu gelişme ile birlikte çok ilginç anlar bizleri bekliyor olacak. Miyase ve Aysun arasındaki rekabette galibiyet kime gidecek göreceğiz. Üstelik Kanal D'deki reytingler de bir anda yükselebilir. Söz konusu programdaki olaylar ve çok daha fazlası masaya yatırılacak. Gelinim Mutfakta programı, son zamanlarda düşen reytinglerinden ötürü hikaye değişikliğine gidebilir. En azından yarışmacılarla ilgili beklenmedik gelişmeler gündeme geliyor.

Yazar: Haberci
<