Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Gelinim Mutfakta Sunucusunun Keyfi Yerinde! Nursel Engin'den Bomba Açıklamalar!

Kanal D'nin sevilen programı Gelinim Mutfakta, 5. sezon ile fırtına gibi esecek. Sunucu Nursel Engin, öyle açıklamalar yaptı ki herkes şaştı kaldı. Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler yanıt buluyor. Nursel Engin ile ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Ünlü sunucu bakın neler söyledi...

Gelinim Mutfakta

Gelinim Mutfakta programı 5. sezonu ile ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği programdaki güncel detaylar aktarıldı. Öte yandan programın sunucusu olan Nursel Engin, açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekti. Kendisiyle ilgili merak edilenler yanıt buluyor.

Nursel Engin Yeni Sezona Hazır!

Güzel sunucu Nursel Engin, yaptığı açıklamada “Sezona fırtına gibi başladık. Dört tane yeni gelin, dört tane yeni kayınvalide hepsi yeni… Aslında burada yaşanan olayların gerçek olduğunu herkes çok iyi biliyor. Herkesin hanesinde de buna benzer olaylar yaşanıyor.” ifadesine yer verdi. Öyle ki program yine bomba gibi yarışmacılarla gelecek. Kendisinin programı en iyi şekilde yönetmesi de reytinglere olumlu yansıyor.

Reytinglerin Artmasına Dikkat Çekti

Nursel Engin, yaptığı açıklamada “Bizim sevilmemizin amacı da bu, burası meditasyon gibi. Herkes eteğindeki taşları döküveriyor. Hepsi yüzde yüz organik ve gerçek, gelinler kayınvalideler ve konular. Yolumuz daha da açık olsun, tüm izleyicilere teşekkür ediyoruz.” ifadesine yer vererek reytinglerin neden yüksek olduğuna dikkat çekti.

Yazar: Haberci
<