Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Gelinim Mutfakta Programının Yeni Sunucu Belli Oldu! Bakalım Bu Sunucu Kaç Gün Dayanacak!

Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta programına yeni sunucu katıldı. Yeni ismin kim olduğu merak ediliyor. Düzenli olarak değiştiği bilinen sunuculara yenisi eklenince işler daha da değişecek. Yarışmacıları heyecanlı anlar bekliyor olacak. İşte Kanal D sabah kuşağı programı Gelinim Mutfakta'ya dair merak edilenler...

gelinim mytfakta

Düzenli olarak değişmekte olan sunuculara bir yenisi daha eklendi. Gelinim Mutfakta programında yeni gelişmeler yaşanacak. Program sunucusunu duyanlar çok sevindi. Peki programa kim katılacak? Kanal D ekranlarında olması beklenen sunucuya dair gelişmeleri paylaşacağız. Eğlenceli sunumu ile reytingleri artırması planlanıyor. Hafta içi her gün yayınlanan programla ilgili bilinmeyenler de bahsedeceğiz.

Nursel Ergin Sunacak!

Nursel  Ergin, yeni dönemde yeni yarışmacılarla beraber Gelinim Mutfakta programını sunacak. Programın bu tarz bir konseptte olması çok seviliyor. Böylelikle programı izleyenler de görüyor ki birbirinden farklı isimlerin yer alması izleyicileri daha da heyecanlandırmakta.

27 Aralık Pazartesi Başlıyor

Programın yeni sunucusunu 27 Aralık Pazartesi göreceğiz. Sabah kuşağı programları arasında farkını ortaya koyan Gelinim Mutfakta reytinglerde rakip tanımayacağa benziyor. Esra Erol ve Müge Anlı'nın yanı sıra programın da ayrı bir izleyici kitlesi bulunuyor. Dolayısıyla Kanal D için vazgeçilmez sabah programlarından biri diyebiliriz. Sosyal medyada büyük bir kitleye hitap ettiğini söylememiz mümkün.

Yazar: Haberci
<