Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Gelin Adayı Hanife Gürdal'ı Görenler Gözlerine İnanamıdı! Hanife Gürdal Türkiye'yi Karıştırdı..

Evlilik programlarından tanıdığımız Hanife Gürdal ile ilgili yaşanan gelişmeler şaşırttı. Ünlü isim, giydiği tayt ile adından söz ettirdi. Tayt reklamı yaptı ve takipçilerini isyan ettirdi. Başörtüsünü çıkardıktan sonra çok değişen Hanife Gürdal ile ilgili son gelişmeler haberimizde...

Hanife Gürdal

Hanife Gürdal, son zamanlarda sosyal medyanın en konuşulan isimleri arasında bulunuyor. Kendisiyle ilgili ortaya atılan iddialar büyük ses getirdi. Öyle ki artık Hanife Gürdal'ı daha fazla konuşabiliriz. Tepki çeken paylaşımları ile adından söz ettirmeyi başardı. Geçtiğimiz aylarda başörtüsünü çıkardıktan sonra paylaşımlarının içerikleri de bir anda değişti. Evliliğine de son veren ünlü isim, evlilik programları ile ünlenmişti.

Tayt Reklamı Yaptı!

Hanife Gürdal'ın tayt giyerek reklamını yaptığı anlar sosyal medyada yerini aldı. Bu gelişmeden sonra herkes şaşkınlıkla güncel gelişmeleri yakından takip etmeye başladı. Pek çok kişinin ilgi ile takip ettiği ünlü isim, sosyal medyada fenomenliğine devam ediyor.

Takipçileri Tepki Gösteriyor!

Öte yandan Hanife  Gürdal'daki bu değişimi görenler gözlerine inanmakta. Çünkü kendisinin yaptığı paylaşımlarından dış görünümüne kadar çok fazla şeyin değiştiği ortaya çıktı. Artık giydiği kıyafetlerle gündeme gelmesi de şaşırtıyor.

Yazar: Admin
<