Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Furkan Palalı'nın Yeni Projesi Ortaya Çıktı! Hayranları Sevindi!

Furkan Palalı, Bir Zamanlar Çukurova'dan sonra hangi projede yer alacak merak ediliyordu. Dolayısıyla ortaya çıkan yeni gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Ünlü oyuncularla birlikte başroldeki yerini aldı. Yeni filmine ilişkin şok detaylar haberimizde...

Furkan Palalı

Furkan Palalı, Bir Zamanlar Çukurova'daki performansı ile dikkatleri üzerine çekmişti. ATV'de yıllarca ekrana gelen yapım, geçtiğimiz sezon final yaparak yayın hayatına veda etti. Dolayısıyla bu da başrol oyuncularının farklı projelere katıldığı anlamına geliyor. Peki ya ünlü oyuncu hangi filmde yerini aldı? Çekimlerin yakın zamanda başlayacağı bilgisi iletildi. Oyuncu ile ilgili merak edilenler ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek.

Film Çekimlerine Hazırlanıyor

Furkan Palalı, yeni filmi için çekimlere hazırlanıyor. Canım Merkez isimli filmde başrol oyuncularından birisi olacak. Dolayısıyla ünlü isim hakkında başka hangi gelişmelere yer verilecek göreceğiz.

Canım Merkez Oyuncuları

Canım Merkez filminde Furkan Palalı'ya eşlik edecek isimler de belli oldu. Ünlü isimle birlikte İlayda Erkök, Goncagül Sunar ve Duygu Mercan da filmdeki yerini alacak. Dolayısıyla filme ilişkin merak edilenler yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Fragman paylaşıldığı vakit sizlere ileteceğiz. Haber sitemizdeki güncel içerikleri öğrenmek isterseniz takip edebilirsiniz.

Yazar: Haberci
<