Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

FOX TV Maske Kimsin Sen Yarışmasının Arkasından Masonlar Çıktı! Masonlar Maske Kimsin Sen İlişkisi Nedir?

Fox TV Maske Kimsin Sen programının masonlarla ilgili araştırılıyor. Mason ve mason localarının programla bağlantısı mı var? Tansel Öngel'in sunduğu programda neler oluyor? Maske figürlerinin bilinçaltına mesaj gönderdiği iddia edilmişti. RTÜK'e dahi şikayet edilen program hakkında son gelişmeler...

MASKE KİMSİN SEN

Fox TV'de yayınlanan Maske Kimsin Sen programı, RTÜK'e şikayet edilmişti. Çeşitli maske figürlerinin yer aldığı ve kıyafetlerin oldukça ilginç karşılandığı programda neler yaşanıyor? Pek çok kişinin garipsediği bu durum inceleme altına alınmıştı. Çeşitli bilinçaltı mesajlarının verilip verilmediği dahi merak ediliyordu. Tepki gören programın yayın hayatına devam ettiği belirtildi. Maske Kimsin Sen ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Fox TV programı bu iddialara nasıl yanıt verecek bilinmiyor.

Masonların Programla İlgisi Var mı?

Maske Kimsin Sen isimli programın masonlarla bir ilgisi olup olmadığı araştırılıyor. Mason localarının kontrolü altında olduğu gibi bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada konuşulan bu programa dair çok fazla detay verildi. Bir yandan da RTÜK'ün inceleme başlatacak olması dikkat çekiyor.

Haftada İki Güne Çıkarıldı!

Fox TV'nin aldığı karar sonrasında sadece Cumartesi yayınlanan program artık Pazar günü de ekrana gelecek. Oyuncuların maske takarak şarkı söylediği ve kim olduklarının tahmin edildiği program dikkat çekti. Maskelerdeki figürlerin korkutucu olarak yorumlanması, beraberinde RTÜK incelemesini de getirmişti.

Yazar: Admin
<