Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ferdi Tayfur'un Kızı Tuğçe Tayfur Boşanır Boşanmaz Başkasıyla Yakalandı! Ferdi Tayfur Resmen Çıldırdı!

Ferdi Tayfur'un kızı olan Tuğçe Tayfur, sahne aldığı mekandan çıkarken biriyle görüntülendi. Öyle gelişmeler yaşandı ki magazin dünyası şok oldu. Şimdi ise hem güncel gelişmelere değiniyoruz hem de yanındaki kişinin kim olduğunu açıklıyoruz. Aralarında yeni bir aşk mı var?

tuğçe tayfur

Ferdi Tayfur'un kızı olarak bilinen Tuğçe Tayfur, sahne aldığı mekanda biriyle yakınlaştığı iddia edildi. Ünlü ismin geçtiğimiz yıllarda tek celsede boşandığı biliniyor. Dolayısıyla yaşanan bu gelişme ışığında ikili hakkında çeşitli gelişmelere değinildi. Tuğçe Tayfur'un yanındaki kişi merak edildi. Daha sonradan isminin öğrendiği de açıklandı. Peki Tuğçe Tayfur yeni bir aşka yelken mi açtı?

Geçtiğimiz Yıllarda Boşanmıştı!

Tuğçe Tayfur'un geçtiğimiz yıllarda boşandığı ve daha sonra eski eşinden nafaka aldığını biliyoruz. Hali hazırda kızı okula başladığı için de 500 dolar fazladan nafaka aldığı bilgisi iletilmişti. Şimdi ise uzun zaman sonra yeni bir ilişki yaşayıp yaşamadığı merak konusu haline geldi.

Kiminle Görüntülendi?

Tuğçe Tayfur'un yanındaki kişinin kim olduğu merak ediliyor. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu gelişmeden sonra kişinin ismi verildi. Burak Kalfa isimli biriyle görüntülendiği ortaya çıktı. Bakalım Ferdi Tayfur'un kızı müzisyen Tuğçe Tayfur, konuya ilişkin nasıl bir açıklamada bulunacak?

 

Yazar: Haberci
<