Euro 37,97 %-0,07
Dolar 34,07 %0,00
Sterlin 45,42 %-0,20
Altın 2.874 %0,01

Ferdi Tayfur'dan Sevenlerini Yasa Boğan Acı Haber Geldi! Sanat Dünyası Şokta

Ferdi Tayfur, Türk müzik camiasının tanıdığı ve sevdiği bir isim. Ancak mahkemede davayı kaybedince büyük şok yaşandı. Para ödemesi kararlaştırılan ünlü isim, yıllar önce yaşadığı olayın bedelini ağır ödeyecek. Peki 2017 yılında ne yaşandı da ünlü isim şimdi bir ödeme yapmak zorunda kalıyor?

Ferdi Tayfur'dan Sevenlerini Yasa Boğan Acı Haber Geldi! Sanat Dünyası Şokta

Ferdi Tayfur’un mahkemede kaybettiği haberi ortalığı salladı. İnşaat şirketinin kendisine açtığı davayı kaybetti ve para ödemeye mahkum edildi. Peki bu konuda nasıl bir gelişme yaşandı? 2017 yılına dayanan olayın sonuçlandığı belirtildi. İşte ünlü ismin ödeyeceği tazminata ilişkin merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor.

Ferdi Tayfur Para Ödeyecek!

Ferdi Tayfur, Türk müzik camiasına kattıkları ile biliniyor. Dolayısıyla başarılı ismin bu şekilde anılması normal karşılanmakta. Ancak şu sıralar kaybettiği dava ile dikkat çekmekte. 2017 yılında yaptırdığı işlemden sonra inşaat şirketine ödeme yapmayı reddetmişti. Ancak bu kararı kendisine pahalıya patladı ve fazlasıyla geri ödeme yapacak.

24.900 TL Ödeyecek!

Ferdi Tayfur, 24.900 TL ödemeye mahkum edildi. Dolayısıyla ünlü isim en kısa sürede bu parayı ödeyecek. Villasının duvarlarını yaptırdıktan sonra paranın tamamını ödemediği için kendisine dava açılmıştı. İnşaat şirketi davayı kazandı ve Ferdi Tayfur kendilerine ödeme yapacak.

Yazar: Admin
<