Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Fenomen Mükremin Gezgin Hakkında Soruşturma Başlatıldı! Yaptığı Paylaşım Türkiye'yi Ayağa Kaldırdı!

Mükremin Gezgin isimli sosyal medya fenomeni, hamile olmamasına rağmen aylarca hamile taklidi yaparak pek çok kişinin dikkatini çekti. Daha sonra hastanede doğum yaptığını iddia etti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan duyuru ile birlikte hakkında soruşturma başlatıldı.

Fenomen Mükremin Gezgin

Mükremin Gezgin, erkek olmasına rağmen hamile taklidi yaparak pek çok kişinin dikkatini çekti. Bu gelişme sonrasında sosyal medyada viral olan ünlü isim, bir yandan hamilelikle ilgili videolar çekiyor ve gerçekten de hamile olduğunu iddia ediyordu. Tüm bu yaşananlarla birlikte aylar sonra doğum yaptığını belirten bir video çekti. Kucağındaki bebeğin kime ait olduğu bilinmiyordu. Sosyal medyada paylaştığı bu video büyük dikkat çekti. Pek çok kişi tepki gösterdi ve hakkında soruşturma başlatılmasını istedi.

Hakkında Soruşturma Başlatıldı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, hem videonun çekilmesine müsaade eden hastane personeli hem de Mükremin Gezgin için soruşturma başlattı. Hayasızca hareketler ve teşhircilik üzerine soruşturma başlatıldığı belirtildi. Bu gelişme ile birlikte neler yaşanacağı merak ediliyor.

Kullanıcılar Tepki Gösterdi!

Öte yandan hem TikTok hem de genel sosyal medya kullanıcılarının tepki gösterdiği ortaya çıktı. Bu gelişmelerle birlikte kullanıcının sahtecilikten sosyal medya hesabının kapatılması da istendi.

Yazar: Haberci
<