Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Fenomen Gelin Adayı Müge Anlı'nın Yolunu Tuttu! Programa Neden Katılacak?

İzdivaç programında gelin adayı olarak adından söz ettiren Hanife Gürdal, şok eden bir haberle adından söz ettirdi. Ünlü isim, dikkatleri üzerine çekti. Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katılacağı belirtiliyor. Programa neden katılacağı sorusu ise yanıt buldu.

Müge Anlı

Fenomen gelin adayı olan Hanife Gürdal, yaptığı sosyal medya açıklaması ile gündeme geldi. Kendisiyle ilgili merak edilenler ise kısa sürede yanıt buldu. Öyle ki bazı ifadeler büyük ses getirecek. Son zamanlarda yaptığı sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettirmekteydi. Şimdi ise gelinen noktada kendisiyle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. İşte ünlü isimle ilgili bazı paylaşımlar ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Dolandırıldığını Açıkladı

Hanife Gürdal, yaptığı paylaşımda dolandırıldığını açıkladı. Bu gelişme ile birlikte kendisinin içinde bulunduğu durum dikkat çekti. Nasıl böyle bir olay yaşadığı ise merak ediliyor. Bir ailenin kendisini dolandırdığını ve bunu yanlarına bırakmayacağını söyledi. Müge Anlı'nın programına katılacağı iddia ediliyor.

Hangi Prgorama Katılacak?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılması beklenen ünlü isim, dikkatleri üzerine çekti. Yaptığı sosyal medya açıklamasında "Bir TV programına katılacağım. Bizi ailecek dolandıran dolandırıcı ailesinden bahsetmeye onları tüm Türkiye'ye rezil etmeye gidiyorum. Bizden haksız kazanç olarak elde ettiğiniz paralarla 35 bin liralık telefonlar alıp üstü açık son model arabalar kiralayıp gezemeyeceksiniz ve artık kimseyi dolandıramayacaksınız" ifadesine yer vermişti.

Yazar: Admin
<