Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Fatma Girik'ten Sonra Nuri Alço'dan Üzücü Haber Geldi! Sanat Dünyası Şokta!

Nuri Alço'nun yaşam boyu onur ödülü aldığı esnada söylediği sözler gündeme düştü. Ünlü isim, Yeşilçam efsanesi olan Fatma Girik'in vefatına ilişkin bazı yorumlarda bulunuyor. Kendi meslektaşlarını eleştirdi ve sanat camiasına genel olarak sitemde bulundu. Onun söylediklerini birlikte pek çok kişi alkışladı.

nuri alço

Nuri Alço, Yeşilçam'ın yaşayan efsanelerinden biri olarak biliniyor. Geçtiğimiz günlerde ödül töreninde konuşan ünlü isim, gözlemlediği bazı olaylara değindi .Meslektaşlarını eleştirdi ve rahatsızlık duyduğu kısımlardan bahsetti. Başarılı oyuncunun Fatma Girik'in cenaze törenine katılmayanlar için bazı sözler sarf ettiği de görüldü. Peki ünlü isim neler söyledi? Yaşam boyu onur ödülü aldıktan sonraki konuşma süresinde meslektaşlarıyla ilgili konuşmayı tercih etti.

Sanatçılara Tepki Gösterdi

Fatma Girik'in cenazesine katılmayan sanatçılara tepkiliydi. Doğum günü partilerinden örnek veren Nuri Alço, bu tarz eğlence üzerine olan uygulamalara pek çok kişinin katıldığını belirtirken bir efsanenin cenaze törenine daha az katılım olduğunu ifade etti. Bu durumdan yakınması sanatçı dostlarının kendisine katılmasına neden oldu. Usta oyuncu hakkındaki sözleri ilgi ile karşılandı.

Fatma Girik'i Övdü!

Fatma Girik hakkında da özel olarak konuşan Nuri Alço, "Fatma Girik yaşanır, anlatılmaz. Anlatmaya kalksan aylar yıllar sürer. Onun bu güzelliğini, yaptığı işleri, cana yakınlığını, film setlerinde hep işçinin ve emekçinin yanında olması..." dedi.

Yazar: Haberci
<