Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Fatih Ürek'ten Acı Haber Geldi! Sevenleri Hastaneye Akın Etti!

Fatih Ürek, zayıflamak için geçirdiği mide ameliyatı ile gündeme gelmişti. Yıllar sonra ortaya çıkan gerçek herkesi şok etti. Ünlü isme neler oldu? Magazin camiasının vazgeçilmez isimlerinden biri olan ve sunuculuğu ile bilinen Fatih Ürek, şu sıralar hayranlarının dikkatini çekiyor. Kendisini sevenler bir anda hastaneye doluşmaya başladı.

Fatih Ürek'ten Acı Haber Geldi! Sevenleri Hastaneye Akın Etti!

Fatih Ürek, son zamanlarda dikkatleri üzerine çekmiş vaziyette. Kendisinin mide ameliyatı ile fazla kilolarından kurtulduğu biliniyor. Ancak yaptığı estetikler ise gündemden düşmemekte. Çünkü eski haline nazaran çok daha farklı bir görünüme kavuştu. Peki ünlü isim hakkında neler biliniyor? İşte merak edilen gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yer almakta...

Göz Kapaklarına da Estetik Yaptırmış!

Fatih Ürek'in göz kapaklarına da estetik yaptırdığı ortaya çıktı. Dudak dolgusu ile de gündeme gelen başarılı isim, fotoğraflarında genel olarak fotoshop kullanması ile adından söz ettiriyor Eskisine nazaran görünümü şaşırtıcı şekilde değişti. Bu nedenle sosyal medyanın da konuşulanları arasına girdi.

Sevenleri Çok Şaşırdı!

Öte yandan sevenlerinin hastaneye gittiği ve kendisine destek olduğu da belirtiliyor. Üstelik hastanedeki ameliyatı ile birlikte verdiği kilolar bir süre konuşuldu. Şu an için durumu nasıl bilinmiyor ancak paylaştığı fotoğraflarda kullandığı efekt ve photoshoplar bir süre daha konuşulacak gibi gözükmekte.

Yazar: Admin
<