Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Fatih Terim ve Kızı Mahkemelik Oldu Sosyal Medya Hakaretler Havada Uçuştu!

Fatih Terim ve kızına edilen hakaret cezası kalmadı. Para cezası verilen Serkan E. için hapis cezası istenmişti. 3 yıla kadar istenen hapis cezasının nedeni ise sosyal medyadan edilen hakaretti. Savcılık, konuyla ilgili hızlı şekilde harekete geçti ve küfürleri eden kişi tespit edilerek gerekli ceza verildi.

Fatih Terim ve Kızı

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, hakaret davası ile gündeme geldi. Kızı ve kendisine küfür eden şahıs hakkında dava açıldı. Cumhuriyet savcısı, verdiği karar ile gündeme geldi. Zincirleme hakaretten söz ediliyor. Üstelik bu gelişmeyle birlikte hakaret ettiği tespit edilen Serkan E.'ye para cezası verildi.

Sosyal Medyadan Küfür Etti!

Serkan E.'nin sosyal medyadan Fatih Terim ile birlikte kızı Buse Terim Bahçekapılı'ya küfrettiği öğrenildi. Hesaplar kontrol edildiğinde küfür doğrulandı. Küfürleri yazan kişinin Serkan E.'yi olduğu ortaya çıktı.

Para Cezası Aldı

Serkan E.'nin ettiği küfürlerden ötürü 4 aydan 3 yıl 6 aya kadar hapsi istendi. 1860 TL para cezasına çarptırıldığı öğrenildi. Sosyal medyadan edilen hakaretlerin hızlı şekilde geri dönüş yapılması ise şaşırttı. Bu konuda hukuk sisteminin ve bilişim suçlarının ne kadar geliştiği gözler önüne serildi. Şimdi ise konuya ilişkin hem Fatih Terim hem de kızı Buse Terim Bahçekapılı'dan bir açıklama gelecek mi merak ediliyor.

Yazar: Haberci
<