Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Fatih Terim Ailesinden Üzücü Haber Geldi! Fatih Terim'in Kızı Ağlayarak Duyurdu!

Fatih Terim, son zamanlarda kızı ile gündeme gelmekte. Buse Terim'in davalık olması çok şaşırttı. Üstelik marka ihlali üzerine açılan davada kendisi hakkında hapis cezası dahi isteniyor. Dikkat çeken bu gelişme sonrasında Buse Terim'den açıklama geldi. Hangi iş insanı Terim'in kızını şikayet etti?

Fatih Terim ve Kızı

Fatih Terim'in kızının davalık olduğu açıklandı. Pek çok kişi yaşanan gelişmelere anlam veremedi. Ancak ortaya çıkanlara göre Fatih Terim'in kızı marka ihlali nedeniyle suçlanıyor. Özellikle de kendi markasını tanıtırken farklı bir iş insanına ait markayı da kullanması nedeniyle davalık oldu. İbrahim Salman'a ait olan bu marka dikkatleri üzerine çekti. Buse Terim'in bu suçlamalara karşı nasıl bir hamle yapacağı merak ediliyor.

Hakkında 3 Yıl Hapis İstendi!

Buse Terim için 3 yıl hapis isteniyor. Marka ihlaline ilişkin uzlaşmaya gidecek mi yoksa savunmaya mı geçecek bilinmemekte. Ancak ünlü ismin yaptığı açıklamada geri adım atmayacağı vurgulandı

Kötü Niyetli Olarak Değerlendirdi!

Buse Terim, Salman'ın bu hamlesini kötü niyetli olarak değerlendirdiğini söyledi. Yaptığı açıklama ile "Ben, 'Shop' ibaresini markasal olarak kullanmıyorum. Tarafıma ait markamın tescilli simgesi olan B işareti, bu markaya ait satış mecrası olan internet sitesinde 'B'nin devamına, İngilizce'de mağaza anlamına gelen shop kelimesi eklenerek kullanılmaktadır. İnternette faaliyet gösteren ve online satış yapan yüzbinlerce sitede alışveriş için online satış amacıyla shop ibaresi kullanılmaktadır." sözlerine yer verdi.

Yazar: Haberci
<