Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Fahriye Evcen'den Üzücü Haber Geldi! Hayranları Adeta Kahroldu!

Fahriye Evcen'den gelen üzücü haber hayranlarını şoka uğrattı. Kimse böyle bir haber beklemiyordu. Tatil yaparken birden bire hastaneye kaldırıldı. Ortaya çıkan sonuç ise herkesi şok etti. 4 aylık hamile olan ünlü oyuncunun sağlık durumu nasıl?

Fahriye Evcen

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça Hatun'a hayat veren Fahriye Evcen, sergilediği performans ile büyük beğeni kazanmıştı. Ünlü oyuncunun diziden ayrıldıktan sonra ailecek tatile çıktığı öğrenildi. Hamileliğinin 4. ayında başına gelen bir detay ise çok konuşulmaya başlandı.

Ünlü Oyuncu Hastaneye Kaldırıldı

Fahriye Evcen'in rahatsızlanması sonrasında hastanenin yolunu tuttuğu öğrenildi. Bu gelişme ile birlikte pek çok kişi neler yaşandığını anlamaya çalışıyor. Ünlü oyuncudan üzücü haber de geldi. Kendisi dahil herkes şok içerisinde kaldı.

Oyuncu Virüse Yakalandı!

Fahriye Evcen, yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını belirtti. Testinin pozitif çıkması ile tüm detaylar oraya çıktı. Ünlü isim, yaptığı açıklama sonrasında bazı ifadelere yer vermişti. Şimdi ise kendisiyle ilgili sorulan soruları yanıtlamış oldu. Bir süre kendini karantinaya alacak olan ünlü isim, tatiline virüsten kurtulduktan sonra devam edecek. Fahriye Evcen ile ilgili merak edilenler tek tek yanıt bulacak.

Yazar: Haberci
<