Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Fahriye Evcen Sinirlerine Hakim Olamadı! Burak Özçvit'in Bakışları Arasında Mekandan Ayrıldı!

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit ile ilgili güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Güzel isim, bir an olsun öfke patlaması yaşadı. Üstelik mekanı terk ettiğine dair bilgiler de iletildi. Peki o gün neler oldu? İşte detaylarıyla birlikte çiftin arasında yaşanan olay ve çok daha fazlası haberimizde...

Fahriye Evcen

Fahriye Evcen'in morali, son zamanlarda oldukça bozuk gözüküyor. Pek çok kişi, olanlara anlam veremese de bazı detaylar ortaya çıktı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler merak edildi. Fahriye Evcen'i bu kadar sinirlendiren şeyin ne olduğunu öğrendik. Burak Özçivit, bir süre önce Rus kadınlarla yemek yerken görüntülenmişti. Ünlü ismin böyle bir hamlede bulunması Fahriye Evcen'i kızdırdı mı bilinmiyor. Ancak son yaşanan olay büyük ses getirdi.

Fahriye Evcen'i Kızdıran Olay!

Çiftin çocukları Karan, mekanda iken yanlışlıkla müşterilerin masasına çarptı. Müşterilerden gelen tepki sonrasında Fahriye Evcen devreye girdi ve çocuğa karşı bu şekilde bağırmasının yanlış olduğunu söyledi. Sonrasında gelişen olaylarla birlikte çift mekandan ayrıldı. Herkes şok içerisinde kaldı.

Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Öte yandan Fahriye Evcen'in sinirlenmesi ve tartışması sosyal medyanın gündeminde yerini aldı. İkili arasındaki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne seriliyor. Bakalım güzel isimden bir açıklama gelecek mi hep birlikte göreceğiz.

Yazar: Haberci
<