Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Fahriye Evcen Hakkındaki İddialar Gün Yüzüne Çıktı! Elçin Sangu'nun Açıklaması Ortalığı Karıştırdı!

Elçin Sangu ve Fahriye Evcen Türk dizi sektöründe en başarılı oyuncular arasında yer alıyordu. Geçtiğimiz günlerde Elçin Sangu öyle bir açıklama yaptı ki resmen yer yerinden oynadı. Fahriye Evcen hakkında olumsuz bir iddia atıldı. Bu durum gerçek olursa fikir ayrılıkları da meydana gelecektir.

Elçin Sangu Açıklamasında Fahriye Evcen İddiası Ortalığı Karıştırdı!

Elçin Sangu geçtiğimiz günlerde İbrahim Selim’in programına katıldı. Yaptığı açıklamaları oldukça ağır olan Sangu isim vermeden bazı söylemlerde bulundu. Bu açıklamalardan biri de “Allah belasını versin, sektörden silinir inşallah” yorumunda bulundu. Bu durumu demesiyle birlikte kime dediği merak edildi.

Elçin Sangu Fahriye Evcen İddiası

Yer alan açıklamalar sonrasında 2.sayfa isimli magazin programı Elçin Sangu yaptığı açıklamalarının Fahriye Evcene doğru olduğunu iddia etti. Bu durum iddiası yayınlanmasıyla birlikte gündeme bomba gibi düşerek doğruluk payı araştırılmaya başlandı.

Elçin Sangu yaptığı tam açıklama olarak;

‘’Sokakta görsem yolumu değiştireceğim çok insan var. Allah belasını versin, sektörden silinir inşallah dediğim ünlüler de var. Sonuna kadar savunduğum bir açıklama. İnsani değerleri olmayan, sette karşılaştığım tipler. İsim vermeyeceğim’’ açıklamasını yapmıştı. Yapılan iddiaların en büyük sebeplerinden biri de Kurt Seyit ile Şura dizisinde ikili birlikte rol almıştı. Bu rol arkadaşlığı sırasında ikili arasında gerginlikler meydana gelmişti. Yaşanan bu olaylardan sonra Elçin Sangu ağlamıştı. Bu şekilde açıklama yapılmasıyla birlikte Fahriye Evcene karşı açıklama olduğu iddia edildi. İlerleyen günlerde bu iddiaların doğru olup olmadığı gün yüzüne çıkacaktır.

Yazar: Haberci
<