Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ezgi Mola'dan Acı Haber Geldi! Ezgi Mola'nın Başına Neler Geldi?

Ezgi Mola, Alice Müzikali'ndeki oyuncularla birlikte İbrahim Selim'in programına katılmıştı. Programda yaşanan anlar gözler önüne serildi. Ezgi Mola, anlattığı hikaye ile izleyicileri güldürmeyi başardı. Ortam bir anda şenlendi. Peki parasını nasıl kaptırdı? İşte Ezgi Mola'dan dolandırıcılık hikayesi...

ezgi mola safiye

Alice Müzikali oyuncularının katılmış olduğu programda ilginç anlar yaşandı. İbrahim Selim'in programına katılan ünlü isimler şaşırtıcı anlara sahne oldu. Ezgi Mola, yaptığı açıklamada nasıl dolandırıldığından bahsetti. Anısını dinleyen milyonlarca gülme krizine girdi. Gümrükte çalıştığı belirtilen bir adamın ucuza ürün getireceği söylendi. 10 bin TL'lik ürünün 2 bin TL'ye getirildiği haberi yayılında Ezgi Mola da satın almak istediğinden bahsetti. Mahallesinden tanıdık birinin aracı olduğunu ve ürünleri alması için ona para verdiğini belirtti. Ancak sonradan dolandırıldığını anladı.

Adamın Yakasına Yapıştı!

Ezgi Mola, mahallesindeki adamı buldu ve yakasına yapıştı. Parasını geri istediğini söyleyerek dolandırıcılık yaptığı belirlenen adamla birlikte bankaya doğru gitti. Yolda ise herkese onun dolandırıcı olduğunu söyledi. Bankadaki parasına bakıldığında ise düşük bir miktar kaldığını gördü. O andan itibaren dolandırıldığına olan inancı tamdı.

Polise Verdi!

Dolandırıcı kişiyi polise teslim etti ve senet tutuldu. Daha sonra kendi yöntemleriyle parayı aldığını belirtti. Herhangi bir fiziksel zarar veya kötü sözde bulunmadığını iletti. Bu nedenle programda komik anlar yaşandı.

 

Yazar: Haberci
<