Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Esra Ezmeci'ye Aldatma ve İhanet Soruları Geliyor! Baldızıyla İlişkiye Girdiğini itiraf Etti!

Esra Ezmeci, öyle bir paylaşımda bulundu ki herkesi şaşırttı. Ünlü Psikolog, kendisine sorulan özel hayat sorularını yanıtlamakta. Aldatma ve ihanet başlıklı bu sorular şok üstüne şok yaşatıyor. İşte ünlü ismin verdiği yanıtlarla birlikte sosyal medyadaki son durum...

Psikolog Esra Ezmeci

Psikolog Esra Ezmeci, yaptığı sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekmekte. Kendisine gelen soruları içtenlikle yanıtladığı görülüyor. Hal böyle olunca yaptığı açıklamalar da gündemdeki yerini aldı. Kullanıcılar, Psikolog Esra Ezmeci'ye özel hayatlarıyla ilgili sorunlarını dile getirmekte. Psikolog ise birkaç cümle ile ne yapması gerektiğinden söz ediyor.

Aldatma Soruları Çok Fazla

Ünlü Psikolog'a gelen soruların önemli bir kısmı aldatma ve ihanet içeriyor. Gelen sorular arasında "Baldızımla bir süre ilişkim oldu, ablasıyla evlendim. Baldızım 'Bırak beni al diyor' diyor. Ne yapmalıyım?" gibi sorular da yer almakta. Dolayısıyla Esra Ezmeci, profesyonel bir şekilde yanıt veriyor ve ne yapmaları konusunda yardımcı oluyor.

Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Öte yandan Esra Ezmeci'ye sorulan sorular sosyal medyada gündem haline geldi. Pek çok kişi bu soruların kaynağını merak etmeye başladı. Kendisinin yakında buna benzer bir program yapıp yapmayacağı soruluyor. Güncel gelişmeler ve dahasını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Yazar: Haberci
<