Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Esra Erol'u Şortuyla Görenler Şaşırdı! "O Pozları Nasıl Verdi" Diye Sordular!

Esra Erol, ATV'deki programın yanı sıra şu sıralar verdiği pozlarla gündeme geliyor. Tatilin tadını çıkarırken bir yandan da farkını ortaya koymakta. Güzelliği ve fiziğinin çekiciliğiyle de ne kadar sportif olduğunu gösterdi. İşte ünlü isme gelen yorumlar ve çok daha fazlası haberimizde...

esra erol

Ünlü sunucu Esra Erol, şu sıralar tatilin tadını çıkarıyor. ATV'de sunduğu programla bilinen ünlü isim, dikkatleri üzerine çekti. Yaptığı açıklamalarla da zaman zaman gündem oluyordu. Tatil fotoğraflarını paylaşınca takipçilerinden hem eleştirel hem de övgü dolu yorumlar geldi. Bazı takipçileri eşinin fotoğraflar hakkında ne düşündüğünü sorarken, çok büyük bir kısmı ise Esra Erol'un güzelliğinden dem vurdu.

 

Fiziğiyle Dikkat Çekti!

 

Esra Erol, geçen yıllara rağmen fiziğine dikkat etmesi ile adından söz ettiriyor. Ünlü ismin düzenli olarak spor yaptığı da bilinmekte. Bu sayede fitliğini koruduğu düşünülüyor. Esra Erol, yaptığı paylaşımla birlikte takipçilerinin gönlünü bir kez daha kazandı.

 

Oldukça Başarılı Bulundu!

 

Esra Erol'un verdiği pozlar başarılı bulundu. Güneş gözlüğü, gömlek ve şort üçlüsü ile kendisine güzel bir kombin oluşturduğu görülüyor. Son zamanlara damgasını vuran ünlü isim, ATV'deki program ile reyting rekorları kırmakta. Dolayısıyla kendisini yakından takip edenler de onun bu performansından fazlasıyla mümkün.

 

 

 

 

Yazar: Admin
<