Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Esra Dermancıoğlu'nun 1 Nisan Şakası Sosyal Medyayı Alev Alev Yaktı!

Esra Dermancıoğlu, yaptığı paylaşım sonrası sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Başarılı oyuncu hakkında ortaya çıkan detaylar şok etkisi yaratıyor. Peki nasıl bir paylaşımda bulundu? 1 Nisan şakası olduğunu açıkladı ancak takipçilerini şaşırtmayı başardı. Dolayısıyla hakkında merak edilenlere değineceğiz.

Esra Dermancıoğlu 1 Nisan Şakası

Esra Dermancıoğlu, sosyal medya hesabından öyle bir paylaşım yaptı ki herkes şaşırdı. Pek çok kişi ünlü oyuncunun paylaşımına şaşırdı. Kimse kendisinden böyle bir adım beklemiyordu. Peki oyuncu paylaşımında ne yaptı? Sosyal medyayı sallayan hareketiyle adından söz ettirdi. Montajlı paylaşımıyla birlikte takipçilerinin dikkatini çekmeyi başardı. Uzun süre de konuşuldu diyebiliriz.

Vücudunu Montajlayarak Paylaştı!

Esra Dermancıoğlu, vücudunun montajlı halini paylaşarak herkese değiştiğini gösterdi. Bu gelişme sonrası pek çok kişi şaşkınlığını gizleyemedi. Çünkü kendisinin fotoğrafı gerçek değildi. Fakat bir süreliğine takipçilerin inandırmayı başardı. O günün 1 Nisan olduğunu bilmeyenler ise şok oldu.

1 Nisan Olduğunu Söyledi!

Öte yandan kısa süre sonra 1 Nisan şakası yaptığını itiraf etti. Takipçileri neye uğradığını şaşırdı. Oynadığı dizilerle adından söz ettiren başarılı ismin bu hareketi bir süre daha konuşulacak gibi duruyor. Daha önceden paylaştığı çekici fotoğrafları ile yıllara meydan okuduğunu göstermişti. Şimdi ise 1 Nisan şakasıyla gündeme gelmeyi başardı.

Yazar: Haberci
<