Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Esra Dermancıoğlu Çılgınlığın Dozunu Arttırdı! Esra Dermancıoğlu Paylaşımı Ortalığı Kasıp Kavurdu!

Esra Dermancıoğlu'nun yatak paylaşımı sonrasında milyonlar bu görüntüleri konuşuyor. Doğum günü kutlamasından sonra yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. Üstünde hiçbir şey yokken paylaştığı fotoğraf şaşırttı. Kaderimin Oyunu oyuncusu dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Esra Dermancıoğlu

Esra Dermancıoğlu, 53. yaş gününü kutlamak üzere arkadaşlarıyla kutlama yaptı. Ancak kutlamadan sonra paylaştığı yatak pozu büyük ses getirdi. Tek başına yatakta iken üstünü çıkardığı ve kıyafeti elinde tutarak sansür uyguladığı görüldü. Üstsüz fotoğrafları çok konuşuldu. Pek çok kişi bu nedenle ünlü oyuncu hakkında çeşitli gelişmelere yer verdi.

Kanunsuz Topraklar ile Biliniyor

Başarılı oyuncu, Kanunsuz Topraklar dizisindeki performansı ile akıllara gelmekte. Zahide karakterine hayat veren ünlü isim, zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiriyor. 53 yaşına girmiş olmasına rağmen hiç yaşını göstermiyor. Dolayısıyla onun genç duran cildi daha da çok dikkat çekti.

Neden Yaşlanmadığını Sordu

Yaptığı üstsüz paylaşımla birlikte neden genç kaldığını ve yaşlanmadığını takipçilerine sordu. Son zamanlarda iddialı pozları ile gündeme geliyor ve bu durum takipçileri tarafından olumlu karşılanmakta. Fatmagül'ün Suçu Ne dizisi ile elde ettiği ünü en iyi şekilde değerlendirdi ve pek çok yapımda oynadı. Yıllardan beridir oyuncu camiasında saygın bir konuma yükseldi.

Yazar: Haberci
<