Euro 38,13 %0,24
Dolar 33,99 %-0,08
Sterlin 45,24 %-0,59
Altın 2.870 %-0,15

Eski Eşi Petek Dinçöz'ü Çoktan Unuttu! Şarkıcıyla Birlikte Görüntülendi!

Petek Dinçöz ile geçtiğimiz haftalarda boşanan Serkan Kodaloğlu, yeni bir aşka yelken açtı. Yeni sevgilisini görenler onu hemen tanıdı. Şarkıcı ile birliktelik yaşadığı öğrenildi. Peki aşk hayatına kiminle birlikte devam ediyor? İşte Serkan Kodaloğlu'nun sosyal medyadan paylaşılan fotoğrafındaki yeni sevgilisi...

petek dinçöz

Serkan Kodaloğlu, 2014 yılında Petek Dinçöz ile evlenmişti. İkilinin İrfan isminde bir çocuğu var. Dolayısıyla geçtiğimiz haftalarda tek celsede boşanan eski çift, büyük ses getirdi. Ayrılmalarının hemen ardından yaşanan gelişmeler gözler önüne serildi. Petek Dinçöz, oğlu ile birlikte ABD Miami'ye taşındı. Bu gelişmeden hemen sonra Serkan Kodaloğlu ile ilgili çeşitli magazin haberleri ortaya çıktı. Kodaloğlu'nun yeni bir ilişki yaşadığı belirtiliyor.

Yeni Sevgilisiyle Görüntülendi!

Yeni sevgilisi ile baş başa yemek yerken görüntülenen Serkan Kodaloğlu, sosyal medyadan paylaşılan görüntü ile aşk yaşadığını duyurmuş oldu. İkili arasındaki samimiyet dikkat çekti. Peki kiminle sevgili oldu? Merak edilen bu soru ise kısa süre içerisinde yanıt buldu diyebiliriz. Petek Dinçöz ile boşandıktan sonra hayatına aldığı ismin şarkıcı olduğu belirtildi.

Şarkıcı Maya ile Birlikte!

Şarkıcı Maya ile birliktelik yaşadığı öğrenildi. Serkan Kodaloğlu ve Maya arasındaki uyum dikkat çekti. İkilinin sevgili olmasıyla birlikte ne gibi gelişmeler meydana gelecek hep birlikte göreceğiz. Petek Dinçöz, ilişkilerine dair bir açıklama yapar mı bilmiyoruz.

Yazar: Haberci
<