Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Eser ve Berfu Yenerler Çiftinin Yakasını Talihsizlikler Bırakmıyor! Eser ve Berfu Yenerler Çiftinin Başına Gelmeyen Kalmadı!

Eser Yenerler ve Berfu Yenerler sosyal medyayı aktif kullanan ve sevilen ünlüler arasında yer alıyor. Son yatırımları olarak Kemerburgaz da 10 milyon liralık villa alan çift, başına gelmeyen kalmadı. Şanssızlıklar serisi meydana gelen evde son gelen olayla birlikte adeta takipçileri şok oldu.

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler

Eser ve Berfu Yenerler aldıkları villa başına bela oldu. İlk olarak eve eşek arılar basmıştı. Bu durumdan sonra tilkiler gelmeye başladı. İlerleyen zaman içerisinde yangın çeken evde son olarak başına ağaç devrildi.

Evin Başına Gelmeyen Kalmadı!

Ünlü çift yaşadıkları evde sıkıntılı zamanlar yaşıyor. Süreç içerisinde villanın üzerine ağaç devrilmesi sonucunda çatıdan su akmaya da başladı. Bu durum olmasıyla sosyal medya üzerinde geçmiş olsun mesajları da atılıyor. Sürekli başına gelen ev sonrası şimdiden takipçileri de tedirgin olmaya başladı.

Eser Yenenler Instagram Hesabı

Eser Yenenler Instagram hesabı olarak eseryenenler kullanıcı adıyla yer alıyor. Hesabında 1 milyon takipçisi bulunan ünlü oyuncunun, aktif olarak kullanmaya devam ediyor.

Berfu Yenenler Instagram Hesabı

Berfu Yenenler en aktif kullanan Instagram kullanıcılarından biri olarak yer alıyor. Kullanıcı adı berfuyenenler olarak yer alıyor. Takipçi sayısı olarak 1,3 milyon olarak bulunuyor. Eser Yenenlerle birlikte çektiği videoları takipçileriyle paylaşan sanatçı oldukça beğeni yağmuruna tutuluyor. Oğullarını da paylaşan ünlü çift, oldukça mutlu dakikaları takipçileriyle paylaşarak daha da yükselmeye devam ediyor.

Yazar: Haberci
<