Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Eser ve Berfu Yenenler'den Demet Akalın'a Sert Cevap Geldi! Demet Akalın Sessiz Kaldı!

Demet Akalın'ın Yenenler çiftini eleştirmesi dikkat çekti. Üstelik bunu açık açık ve farklı bir üslupla yaptı. Haliyle Berfu Yenenler de cevabını verdi. Sosyal medya üzerinden yaptığı göndermeli paylaşımla herkesi kahkahalara boğdu. Eser Yenenler'in sessizliğini koruduğu öğrenildi.

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler

Demet Akalın, son zamanlarda sosyal medyadaki sözleri ve çeşitli hamleleriyle gündeme geliyor. Bu sefer de Berfu ve Eser Yenenler'e söyledikleri sonrasında dikkat çekti. Bir Instagram sayfası ikilinin videosunu paylaştı. Ancak Akalın ise o sayfanın yorumuna "Sıfır komikler, nasıl gülebiliyorsun? Hele bu zorla gündemde kalayım çabası ayyy" yazdı.

Berfu Yenenler'den Yanıt Gecikmedi!

Berfu Yenenler ise bir hikaye paylaşımında bulunarak   "Arkdslr yhaaa sikayet edicem once 127 liraydi sonra 254 lira oldu sonra 381 lira olduu sonra 508 lira olduuu bunu kullanmayan insanlari nereye sikayet ediyorus .s.s" yazdı. Üzerinde Use It yazmakta olan bir ürün için bunu yaparak aslında beynini kullan imasında bulunduğu öğrenildi. Pek çok kişi ise bu gelişmeye fazlasıyla şaşırdı.

Demet Akalın Cevap Verecek mi?

Öte yandan kendisine imalı bir yanıt geldiğini fark eden Demet Akalın ise bu konu hakkında neler söyleyecek merak ediliyor. Genel olarak Türkçe'ye uygun olmayan şekilde yazan ve çeşitli kısaltmalar kullanan  ünlü şarkıcı, kimilerine göre bunu bilerek yapıyor.

Yazar: Haberci
<