Euro 38,12 %0,12
Dolar 34,06 %-0,07
Sterlin 45,38 %-0,30
Altın 2.873 %-0,02

Esen Yenenler'den Acı Haber Geldi! Acun Medya Çalışanları Hastaneye Akın Etti..

Eser Yenenler'in aniden ameliyata girmesi çok üzdü. Acil ameliyata alınan ünlü ismin sağlık durumu nasıl? Doktordan gelen hayati risk açıklaması ise gündeme bomba gibi düştü. Berfu Yenenler, eşi hakkındaki güncel bilgileri paylaştı. İşte Eser Yenenler'in başına gelen olay...

2022-04-28_180233.

Eser Yenenler'in sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği bu durumla birlikte eşi haber verdi. Peki Berfu Yenenler, eşi için neler söyledi? Merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yer alacak. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken ünlü isim, bu sefer herkesi şaşırttı.

Eser Yenenler Ameliyata Girdi!

Eser Yenenler'in ameliyat olduğu ortaya çıktı. Bu gelişme sonrasında neden ameliyat olduğu soruluyor. Ünlü ismin sağlık durumuyla ilgili yeni gelişmeleri paylaşıyoruz. Apandisiti patlayan ünlü isim, acilen ameliyata alındı. Tam zamanında müdahale edildiği belirtildi. Sağlık durumunun hayati risk taşıyıp taşımadığı da soruldu.

Sağlığı Ne Durumda?

Eser Yenenler'in sağlık durumu şu an için iyi. Ancak apandisit patladıktan hemen sonra hastaneye gelinmeseydi çok daha ciddi sorunlarla karşı karşıya kalınabilirdi. Dolayısıyla doktorun açıklamalarına göre zamanında müdahale yapıldı. Berfu Yenenler'in eşini hastanede yatarken paylaşması büyük ses getirmişti. Şimdi ise başına gelenleri biliyoruz.

Yazar: Admin
<