Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Erol Köse Eski Sevgilisi Gülşen'i Yerden Yere Vurdu! Gülşen Resmen Çıldırdı!

Erol Köse, eski sevgilisi şarkıcı Gülşen hakkında öyle şeyler söyledi ki herkes şok oldu kaldı. Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler de yanıt buldu. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken ünlü isim hakkında çeşitli ifadelere yer veriliyor. Erol Köse'nin açıklamaları bomba etkisi yaratabilir.

Gülşen

Erol Köse, eski sevgilisi Gülşen de dahil olmak üzere pek çok kişiyi eleştirdi. Ünlü isim, yaptığı açıklamalar ile dikkatleri üzerine çekiyor. Müzik Prodüktörünün açıklamaları gündemdeki yerini aldı. Peki ya kendisiyle ilgili neler biliyoruz? İşte merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Erol Köse'den Sanatçılar İçin Açıklama

Yeni nesil sanatçılar adına konuşan Erol Köse, açıklamaları ile şok etkisi yarattı. Ünlü isim sosyal medya hesabından açıklamada bulundu ve şunları söyledi: "Yeşilçam p..noları 70'lerde Türk sinemasını bitirmişti. Aileler utanıp gitmedi haklı olarak. Şimdi de popta bu var ve tükeniş bu. Şarkısı patlamayan soyunuyor sahnede halleniyor. Kerimcan uçakta p...sini yayınlıyor... Ben şahsen sıkıldım bu cüretten. Ben yapımcı olarak dekolte çok klip çektim zamanında ama soft erotizm vardı pornografi değil. Şimdi p..no başladı. Büyük tehlike! Videolara izleyip sola itiniz hafıza tazeleyelim"

Gülşen ile Eski Sevgiliydi

Öte yandan bir zamanlar Gülşen ile ilişki yaşadığı biliniyor. Eski sevgilisini de dahil ederek konuşması şaşırttı. Dolayısıyla Gülşen'den bir yanıt gelecek mi merak konusu haline geldi.

Yazar: Haberci
<