Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Emre Aşık Eski Eşinden Şaşırtan Sözler! Yağmur Sarnıç Açıklamasında Neler Söyledi?

Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç arasındaki dava sürüyor. Hakkında yakalama kararı çıkarılan eski eşi Yağmur Sarnıç, şaşırtıcı ifadelere yer verdi. Açıklamasında neler söylediği merak edildi. Kameralara karşı konuşan Sarnıç, canlı yayın yapacağını söyledi ve tepkili bir ifade kullandı.

emre aşık

Emre Aşık'ın eski eşi olan Yağmur Sarnıç, tetikçi tuttuğu gerekçesi ile dava edilmişti. Mahkemelere katılmamasından ötürü hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Verdiği ifade sonrasında bu karar kaldırıldı. Kameralara konuşmayı tercih etmeyen Yağmur Sarnıç, şok eden detaylara yer verdi. Öyle açıklamalar yaptı ki herkes şaştı kaldı.

Yağmur Sarnıç'tan Açıklama

Yağmur Sarnıç, konuya ilişkin detay vermedi ancak "Sizinle konuşmayacağım sakız gibi yapışıyorsunuz. Hala çekiyorlar, sizin sayenizde kendimi Hollywood starı gibi hissediyorum. Teşekkür ederim. Reklamımı iyi yapın. Canlı yayın yapacağım onu da alın yayınlayın. Hevesiniz kursağınızda kaldı biliyorum"  ifadesi ile dikkatleri üzerine çekti. Kendisinden gelen bu açıklama büyük ses getirdi.

Tetikçi Tuttuğu İddia Ediliyor

Emre Aşık, yaptığı açıklamada eski eşinin kendisi için tetikçi tuttuğunu belirtmişti. Onu öldürtmek istediğini söylemesi şaşırttı. Açıklamasında "Avukatıma gelen mesajda Yağmur Sarnıç'ın tekrar bir tetikçi tuttuğu ve Baycan Şenürek'in beni öldüreceği yazılıydı." ifadesine yer verdiği biliniyor.

Yazar: Haberci
<